Nieuws!

DJ GENE POLE ft IRIS L’OR & YVAN VERELLI – DANS! * OUT NOW!!!!

Het is zover! We spraken er eerder reeds over en nu is het een feit …. DJ Gene Pole is back na 10 jaar.
Hij werkte aan een nieuwe single, en dit keer in het Vlaams. Hij nam Iris L’Or bij hem (zijn vaste backing zangeres in de studio en mede-auteur van songs) om de lyrics en zanglijnen uit te werken. Yvan Verelli werd gevraagd om de mannelijke vocals voor zijn rekening te nemen.
DANS! is een aanstekelijke pop/dance song met Vlaamse lyrics waar je absoluut niet bij kan stil blijven staan en waar de eerste reacties alvast laaiend enthousiast zijn. Deze single wordt nu reeds getipt als dé hit van het eindejaar 2020, wij hopen alvast mee!!!! Release 12 november bij Puur Feest Muziek, idem ditto voor de videoclip!!!!

NIEUWE AANBOD VAN NIEUWE EIGEN NUMMERS

Uiteraard hebben we sinds de eerste lockdown niet stil gezeten, we konden dan wel niet werken met klanten maar we hebben ondertussen gezorgd voor een pak nieuwe nummers die geschreven zijn de laatste maanden en kunnen aangeboden worden aan artiesten. Dit gaat van schlager tot ballads, après-ski tot dance. Wil jij ook wel eens een eigen nummer tegen een betaalbare prijs op een professionele manier? Laat het ons dan weten. De publishing gebeurt via Universal Music Publishing, een extra troef!

DJ GENE POLE is BACK ….

Diego begon zijn carrière bij Apotheosis. Nadien maakte hij een succesvolle doortocht bij Bonzai Records als DOCTOR X.
Daarna was het tijd voor DJ Gene Pole (Dance Opera, Circus, etc) waarmee hij hoge toppen scheerde als DJ, met gigs in de grootste clubs in binnen- en buitenland. Dit deed hij tot net voor hij scoorde met De Pitaboys (Waar is da Feestje?).
Nu 10 jaar later, en mede door de Corona crisis waarin hij tijd heeft, komt hij terug met DJ Gene Pole!!!! Het zal meer een project zijn, maar men zal DJ Gene Pole terug kunnen boeken op zeer exclusieve basis en voor exclusieve feesten (vanaf 2021).
De eerste single is in aantocht, een dijk van een song, geshreven door Diego zelf, gezongen door Iris L’Or en Yvan Verelli, de mix werd gedaan door Peter Bulkens …. en de opvolger ligt ook klaar, nog een grotere knaller ….

NEW TRANCE TRACK RELEASED

Onder het pseudoniem “Amigos Del Mundo” (het internationaal DJ Cartel van Diego) wordt er gewerkt aan een full album in het segment uplifting trance.
“Voices” is de 2de single die wordt gereleased in de aanloop naar het album.
Het full album wordt in 2021 verwacht, de exacte release datum kan nu nog niet meegegeven worden, maar wel staat vast dat het alvast een super vet album wordt, iets om naar uit te kijken dus!!!!

NIEUWE PRODUCTIE voor MARIO FRANCO

Momenteel werkt wij in onze studio aan de nieuwe single van Mario Franco.
We kunnen nu reeds verklappen dat dit een hit van jewelste in spé is.
De finale mixing zal gebeuren door Peter Bulkens, waar we vast mee samenwerken als studio.
Weer iets om naar uit te kijken dus!!!!

SLEEVE Glenn Thienpondt - Dans met mij

GLENN THIENPONDT bij Puur Feest Muziek!!!!!

Voor zijn nieuwe single, en verdere uitbouw van zijn carrière heeft Glenn Thienpondt ook de weg naar PFM gevonden.
Dit resulteert in de nieuwe single “DANS MET MIJ” die zal gereleased worden op vrijdag 30 oktober 2020 via alle digitale shops en platformen.
Een single om naar uit te kijken want ook met Glenn Thienpondt zetten wij onze missie, FEEST, verder!!!!

DAISY OPDEBEECK bij Puur Pop Muziek

Daisy Opdebeeck, ze had voorheen al 2 singles bij “Puur Pop Muziek”, en na haar passage bij Belgium Got Talent, werd besloten om het nummer “vragen” op te nemen en meteen ook te gaan werken aan een full album. Vermits we dit jaar te maken hebben met Corona is besloten het album te plannen tegen eind 2021.
Ondertussen schrijft Daisy samen met de band Nite Spirit en met Diego De Mol aan het album.
Hieronder kan u alvast als voorsmaakje Daisy haar doortocht nog eens beluisteren bij BGT met het nummer “Vragen”.
Deze artieste is absoluut iemand die met stip te volgen is, vandaag, morgen en nog veel langer, een Vlaams toptalent dat verdient om op het hoogste regionen van onze Showbizz te bewandelen!!!!

10 JAAR DE PITABOYS

We kondigden het feest van het jaar “10 jaar Pitaboys” aan voor 27/11/2020. Helaas kunnen we niet anders dan deze festiviteiten wegens de Corona-crisis verschuiven naar 2021!
Maar afstel is geen uitstel!
Verder info volgt weldra! Hou deze site alvast in de gaten!

NIEUWE RELEASES 2020 (wegens de huidige Corona crisis zullen er minder releases zijn dit jaar)

DE PITABOYS * KONTJE
FEESTDJ DIEGO & CDV * SJALAAF
BARTYBOY * HOORNTJEUH
JOHNNY GLITTER * SPRINGEN, SPRINGEN, SPRINGEN
JASON BRADLEY * KLAP ES IN JE HANDEN
MAYKE VANES * WE DANSEN SAMEN
DE PITABOYS * WE MOGEN WEER OP CAFE
AMIGOS DEL MUNDO feat IRIS L’OR * OVERHEAT
BARTYBOY * ZONNEKREIM

 

Andy De Koker (finalist The Voice) scoort bij Radio2 en vind de weg naar Color Avenue Studio!

Andy De Koker, finalist van The Voice, heeft een nieuwe single en wij zorgden voor de videoclip! Momenteel scoort hij wekelijks a-rotaties bij Radio2. De volgende single wordt ondertussen nu ook in onze Studio geschreven en opgenomen!

Videoclip “Jens Vollens – 4promille”

Apres-ski artiest Jens Vollens vind ook de weg naar Puur Feest Muziek. Voor deze hit maakten we alvast de videoclip, de opvolger zal van onze hand zijn in C.A. Studio!

Color Avenue bezorgt Jason Bradley een dikke feesthit!

Jason Bradley is van meerdere markten thuis, zo kan hij momenteel trots zijn op zijn absolute Feesthit “Klap es in je handen”, een productie van Color Avenue Studio – mixing by Peter Bulkens!

Jason Bradley scoort met “Een mooie Kerstmis”

Jason Bradley scoort momenteel met zijn Kerstsingle, een nummer geschreven door Diego De Mol (Color Avenue)

Jason Bradley scoort met “Helena” bij Ultratop Vlaams en Radio2

Jason Bradley scoort momenteel hoog in de Vlaamse Ultratop en bij Radio 2 met zijn single “Helena”. De single kwam uit bij ST Records, uiteraard een productie van Color Avenue Studio!

Color Avenue Studio (Diego) schrijft samen met Steve Tielens zomerhit!

Diego schreef de muziek, Steve de tekst, deze gouden combinatie bracht deze instant-zomerhit verder “We Goan Noar ’t Srand”!
Wendy van Wanten was de vrouwelijke figurante in de videoclip die hoge rotatie geniet bij oa Ment Tv! De zomer kan niet meer kapot!

FeestDj Diego maakt “wij zijn de kakkers” samen met Steve Tielens!

Kv Mechelen pakte de beker van België en dit met de ondersteuning van deze hit van formaat!
Hiervoor zorgde FeestDJ Diego samen met Steve Tielens! Ondertussen een aklassieker geworden onder het KV publiek en ver daarbuiten!

DE PITABOYS DOEN HET MET IVAN HEYLEN

Dat De Pitaboys nooit om een stunt verlegen zitten wisten we reeds langer. Voor hun nieuwste zomerhit trokken ze naar Tenerife, thuisbasis van Ivan Heylen, om samen met hem een nieuwe versie van “De wilde boerendochter” op te nemen. Schuun Wijveke is het resultaat, een klepper van formaat! Verkrijgbaar op itunes, Spotify, enz

NIEUW: DA DIRRRTY BOYS!

Nieuw bij Puur Feest Muziek en ontstaan uit een grap; DA DIRRRTY BOYS met EET MEER BANANEN.
De videoclip is ook te zien bij Ment Tv!

CARNAVALSKRAKER: DE PITABOYS

De Pitaboys pakken als voorbode voor hun aanstomende album uit met deze carnavalskraker van jewelste. Het is een bewerking van Bing Barlow’s “Veel te kort” in hun typisch Pitaboys style!
Een te kort stokje heeft wel meerdere betekenissen, de hamvraag is …. is jouw stokje te kort?