Meer info omtrent DE PITABOYS vind je in de link “DE PITABOYS” bij navigatie!

Angel staat inmiddels 30 jaar op de Vlaamse planken. Tegenwoordig laat ze zich professioneel omringen en dat resulteerde dan ook in enkele topsingles met bijhorende top videoclips waarvan er zelfs op Ment werden gespeeld. Angel boeken, is kiezen voor Vlaamse ambiance en heerlijke country waar iedere line-dancer zich klaar maakt op de dansvloer!
Wie Angel boekt kiest voor kwaliteit en ambiance!

FeestDJ Diego, kennen de meeste als de founder en ene helft van De Pitaboys. Met zijn verleden als DJ in de grootste house-tempels van België en Ibiza kon een FeestDj act dan ook niet uitblijven. De absolute skills van een topper had hij, de know how van dance en après-ski ook, deze combinatie is dan ook nefast voor je dak! Hij is reeds veel gekopieerd, maar niets zo goed als het origineel …. FeestDj Diego boeken is jezelf garanderen van een absoluut feest! FeestDJ Diego is te boeken voor een DJ-set van minimaal 1u en maximaal 3u! Er is mogelijkheid om de DJ-set aan te vullen met extra dj’s.

Glenn Thienpondt is nieuw in onze exclusieve artiesten roaster.
Glenn heeft inmiddels 6 singles op de markt gebracht en werkt momenteel volop aan een eigen album voor 2021!
Wil u ambiance met standing op uw feest, dan moet je bij Glenn Thienpondt zijn geweest!

Het begon als een grap in de studio …. en het eindigde in een vaste waarde in het Vlaamse Feestlandschap! Chris (Van Lin), CDV en Diego zaten samen bij Diego in de studio te brainstormen over leuke songs voor elk van hun, tot ze beslisten om voor de lol een totaal foute versie te maken van “Eet meer bananen” …. en zo geschiede! Ment pikte de videoclip op en er wordt druk gewerkt aan een opvolger voor hun eerste bananenknaller! Totaal fout is hun leuze en daar staan ze dan ook garant voor! Verzeker eerst uw dak, haal ze dan in huis en garandeer je feest van absolute foute ambiance! Da Dirrrty Boys zijn boekbaar vanaf mei 2019 voor minimaal 30 min.

Mario Franco, de naam is natuurlijk gekend! Mario stond reeds garant voor meerder top-singles met ditto videoclip, die gretig werden gedraaid door Ment tv en nationale radio’s. Mario staat garant voor een absoluut feest in disco stijl, wil je decadente in luxury met een swingende disco beat, dan moet je absoluut met Mario Franco zijn. Vanaf heden ook te boeken via ons!

CDV, een zanger die we ook terug vinden bij Da Dirrrty Boys en geregeld als gastzanger bij FeestDJ Diego. Maar je kan hem ook solo boeken. Je mag je verwachten aan feestelijke nummers aangevuld met mooie schlagers en levensliedjes met af en toe een tragere song erbij. Kortom een lach en een traan.
Hij is ook de oprichter en eigenaar van het alomgekende textradio, meteen een extra reklametroef bij een boeking!
Je kan CDV boeken voor een optreden van minimaal 45 min.

Lino is vanaf heden exclusief bij ons te boeken. Hij is vrij nieuw in de Vlaamse showbizz doch een niet te miskennen talent! Lino bouwt volop aan zijn carrière met eigen singles en een album in 2021 onder onze vleugels. Lino kan je boeken met of zonder eigen geluidsinstallatie voor een stevig Vlaams feestje!

Nog nooit gehoord van het fenomeen Bart A. Cops? Bijna onmogelijk! Tal van singles met Vlaamse B.V.’s liet hij op de grote massa los. Ment tv draaide menige videoclips van hem. Jaarlijks organiseert hij een 20-tal schlagerfeesten in de grote omgeving van St-Pietersleeuw. Hij treedt op met zijn grootste hits, met of zonder danseressen is een keuze mogelijkheid.
Hou je vast, want Bart gaat “vliegen op een regenboog” en staat klaar voor een portie “Feest in de Tent” en dit samen met al zijn meiden!
BartAnneessensCops is te boeken voor een optreden van 45 min.

Jason Bradley is een artiest die reeds jaren alle Vlaamse podia aandoet. Zijn aanstekelijke stem en vooral zijn absoluut talent als entertainer zorgen ervoor dat geen enkele toeschouwer op zijn stoel zal blijven zitten!
Met zijn nieuwe album “That’s Life” breekt hij potten in Vlaanderen met reeds meer dan 500 verkochte albums in de eerste 2 weken, kunnen we alleen maar vaststellen dat hij hot is in Vlaanderen! En dat is ook Ment niet ontgaan, zo draait zijn videoclip “Maak me gek” volop mee en staat hij geselecteerd voor opnames van de Vlaamse top 10. U kan Jason Bradley via PFM boeken aan de vaste gangbare prijs!

Een nieuwe artiest die klaar staat voor enkele trappen hoger te gaan! Rudy Sullivan heeft een nieuw album met feestelijke schlagers, en innemelijk levensliedjes. Zijn eerste single staat klaar om los te laten bij de digitale platenboeren, en de videoclip wordt zeer snel opgenomen, zodra de zon het toelaat! Live staat hij ook garant voor een mix van deze. Rudy is een zeer sympathieke man waarvan uw publiek snel zal gaan houden.
U kan Rudy boeken voor een optreden van minimaal 45 min.

Marino Parmentier kan je vanaf heden ook bij ons boeken. Marino kan een enorme verscheidenheid in stijlen brengen dit maakt dat hij quasi op ieder event past en je nooit met Marino de bal verkeerd kan slaan. Van crooner tot pop, Marino doet iedere job!