November 2010, ergens in een café te Sint-Niklaas, borrelt het idee op om iets te doen met “Waar is da Feestje?”.  En ja hoor, 5 dagen later stond de single op iTunes, het was op een vrijdag, de maandag daarop sprak men in Vlaanderen van dé hit van de laatste decennia …. De Pitaboys en hun klassieker waren geboren!
Het gevolg waren opnames bij Anne’s Vlaamse 10 (TOTZ opvolger) bij VTM, waar ze ook op nummer 1 kwamen te staan!
Nadien volgden nog hits als “Onzen bok”, “Ukulele”, “Ca c’est la vie”, “De Kaspische Zee”, “Volle Gas”, “Janet wie heeft da kieken opgefret”,  “Reggaebeat”, enz 
Nu bijna 10 jaar verder staan beide heren nog geregeld op een Vlaamse podium en mogen we jaarlijks nog een 3 tot 4-tal singles bewonderen. Er zijn ook reeds 3 albums uit en het 4de staat in de pijplijn. Hoogtepunten waren ongetwijfeld optredens bij “De Foute Party” van Q in de Ethias, optreden in het Sportpaleis (!) tijdens de WK-events, optreden op de Groenplaats bij hun vrienden van Katastroof en hun 35-jarige viering maar vooral het immer respect van hun fans en het zien dat de mensen zich amuseren tijdens hun optredens met hun eigen stijl van après-ski!
In 2019 braken ze de grote feestweide van Kamping Kitsch nog af om tijdens de Kersteditie dit nog eens over te doen.
Ondertussen zijn ze 10 jaar actief in 2020, normaal ging dit gepaard met een heus feestjaar maar Corona gooide roet in het eten en bijgevolg zal 2021 hét Feestjaar worden (afhankelijk van de toestand) met tal van leuke acties, een dubbel album, een groot feest, enz ….
Wil jij absolute ambiance op uw feest dan is er echt maar één naam …. DE PITABOYS!!!!

SHOW
Duurtijd: 45 a 50 min
Live on tape

Prijzen

* Weekend/vakantie -avondshow
750€ (ex btw) – zonder danseressen
999€ (ex btw) – met danseressen

* Dagshow weekdagen
400€ (met minimum reeks van 5 data)