Onze producties

Wij hebben een jarenlange ervaring in de muzieksector. Dit bracht menig aantal releases met zich mee in verschillende genres, van dance tot pop tot après-ski tot ballads.
Zo mogen we trots zeggen dat we mede-producent waren van oa “Waar is da feestje?”, het ganse Pitaboys-repertoire, maar ook voor singles bij top-lables zoals oa Bonzai, Dance Opera, CNR, Universal, enz.
Wij schrijven ook nummers voor artiesten in verschillende stijlen zoals schlager, pop, dance, enz. Wij staan ook altijd open voor remix-aanvragen.

20180914_235522

Production

Jij wil een eigen single of een orkestband om op te treden? Wij maken deze graag! U kan bij ons terecht voor een standaard productie tegen een betaalbare prijs. Optioneel kan u uiteraard kiezen voor extra sessie-muzikanten, backings enz. In onze standaard producties zijn inbegrepen; aanmaak band, opname stem, mixing en mastering.
Alles wordt me de grootste zorg en professionaliteit gemaakt door ons team. Wij hebben een jarenlange ervaring in verschillende stijlen en hebben enkele grote hits op ons palmares staan!
Ben jij klaar voor je eerste hit, wij wel!

Album production

Wij maken ook graag uw album, van a tot z. Uiteraard maken wij een speciale album-pakket deal met u zodat de opname van een album binnen ieders budget haalbaar blijft. Wij helpen u graag verder in de keuze van de songs en zorgen ervoor dat alle songs op het album eenzelfde sound en dynamiek hebben. De songs kunnen een standaard productie omvatten maar de gebruikelijke opties zoals backings, muzikanten-sessies, enz zijn ook mogelijk tegen meerkost.
Wij persen ook graag uw CD, hierover vind je meer info in de sectie CD perserij in het navigatie menu.

Opname groepen

Ook groepen zijn bij ons welkom, welke stijl ook. Wij beschikken over een vrij grote recording booth waarin u terecht kan met allerlei instrumentaria. We nemen op met 32in/32out via snake voorzien in de booth. Alle instrumenten worden op aparte channels opgenomen zodat we nadien een professionele mix en mastering kunnen maken. U kan met uw groep in alle rust opnemen en wie niet in de booth bezig is kan rustig volgen vanuit ons salon in de studio ruimte! Uiteraard staan we u graag productioneel bij om uw eind product tot een professioneel juweeltje te maken!
Aarzel niet en contacteer ons gerust voor meer info.

Reklamespots, showtapes, enz

U kan ook bij ons terecht voor de opname en productie van reklamespots, wij beschikken over voldoende stemmen om in te spreken/zingen.
Wil jij een show voor bijv een Travestieten show? Of gewoon een mega mix? Dit kan bij ons allemaal, vanuit onze jarenlange DJ ervaring mixen we uw muziek naadloos aan elkaar.

Materiaal

Studio-room:
* mix Behringer X32 (32 in/out digital)
* Behringer lampenversterker  * Focusrite compressors
* Event 20/20 monitors * M-audio monitors
* JV-synth * Tyros * Soft Synths * Soft FX
* Pentium i5 * MD-recorders * CDR-recorder
Recording booth:
* Rode mic * Eventide mix * Headphone amp * instrument mic’s

PROMO

ACTIE

Geregeld stellen we hier graag een nieuwe promo voor.
Onze promo voor de periode maart tem april 2019;
Opname groepen – full cd met 10 songs (opname – mix – mastering) 
voor slechts 3000€ ! ! ! !